Brood zoals het bedoeld is!
Snijd Hollands Goud brood pas vlak voordat je het eet. Snijd lekker dikke plakken en maak een sandwich dun belegd; brood met smaak vraagt niet veel beleg! Of eet het alleen met roomboter.
Hollands Goud brood in de oven
Laat voorgebakken Hollands Goud brood uit de diepvries eerst ontdooien voor je het bakt. Leg het zonder verpakking op een bakrooster en bak het circa 6 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven (225˚C*).
Hollands Goud brood kan meerdere malen opnieuw ververst worden: leg het brood zonder verpakking op een bakrooster en verwarm het 3 minuten in een voorverwarmde oven bij 200˚C*. De korst wordt weer krokant zoals voorheen, en ook het geurige aroma komt terug.
Als de houdbaarheidsdatum verstreken is, kan je het brood invriezen en het later roosteren of grillen voor bij het diner.
* Elektrische oven 225˚C, heteluchtoven 200˚C, gasoven stand 4-5